IBANC Updateservice

De IBANC Updateservice bestaat uit twee gedeelten. Enerzijds zorgen de updates voor een optimale werking en voor het toevoegen van nieuwe functies, inclusief aanpassingen aan SEPA die banken nog gaan doorvoeren. Regelmatig zijn er ook beveiligingsupdates. Anderzijds heeft u recht op support via de telefoon of e-mail. Het supportteam van IBANC helpt u direct verder en lost het probleem snel en efficiënt samen met u op.

Met de IBANC Online Backup- en Overzetservice kunt u een online backup maken en de licentie, inclusief al uw data, overdragen naar een nieuwe computer en/of persoon. Het kan alleen binnen uw eigen organisatie worden overgezet. Indien gewenst helpen wij de nieuwe eindgebruiker graag weer op weg.

  éénmalige update IBANC Updateservice
Werken met nieuwste IBANC v v
Versneld incasseren v v
Support telefoon/email 1 dag update assistentie 12 maanden
Online Backups x v
Overzetservice x v
Reconciliatie x v

Nieuwe functionaliteit

Reconciliatie

Met de IBANC Updateservice ontvangt u ook de functionaliteit Reconciliëren. U kunt eenvoudig een rapportage bestand van uw bank downloaden en inlezen in IBANC; de software zal herkennen welke transacties in die periode niet verwerkt zijn en deze klaarzetten in een nieuwe batch voor verdere actie. Lees hier meer.

Taken - inplannen batches

Tevens is het inplannen van batches mogelijk bij de nieuwste versie van IBANC via de nieuwe functionaliteit Taken. U kunt per groep aangeven wanneer de batch automatisch gegenereerd moet worden. U kunt vervolgens nog aanpassingen aan de gegenereerde batch maken, alvorens u deze aanlevert bij uw bank. Meer weten? Lees meer hier!.

IBANC module Alle munteenheden

Met de module "Alle munteenheden" kunt u betalingen verrichten naar zowel binnen als buiten het SEPA-gebied, en in elke gewenste munteenheid. Met IBANC kunt u uw transacties verrichten met elk land in alle werelddelen, inclusief landen zonder IBAN.

IBANC kan deze betalingen verwerken in twee gangbare formaten:

  • SWIFT CGI CT-XML
  • BTL-91

Contacteer IBANC voor meer informatie.

Uw IBANC installatie

Door veranderingen bij uw bank en vanuit de European Payment Council wordt het IBANC product zelf continu doorontwikkeld. In deze hoedanigheid zal de versie van IBANC uit 2016 (versienummer 2.0.50 en ouder) ook niet meer ondersteund worden.

Heeft u een vraag met betrekking tot IBANC of de wens om een herinstallatie uit te voeren, dan zult u eerst moeten updaten naar versie 3.4.4 of nieuwer. Het supportteam biedt u dit aan via onze Updateservice óf u kunt eenmalig de nieuwste versie van IBANC aanschaffen.

Opzeggen van uw IBANC Updateservice

Mocht u willen opzeggen, dan verzoeken wij u vriendelijk om dat schriftelijk kenbaar te maken via het contactformulier op onze website of door ons een email te sturen. Wanneer uw opzegging verwerkt is, zal u per email bevestiging krijgen. Let wel op de opzegtermijn van de IBANC Updateservice: uw opzegging moet minimaal 2 maanden voor de afloopdatum geschieden.

Mocht u niet ondersteund werken met IBANC, dan kunt u, tot en met 3 jaar niet-ondersteund te zijn geweest, alsnog een (éénmalige) update kopen bij IBANC om uw versie up to date krijgen. Na deze periode zal de update mogelijkheden van het programma vervallen en zal er een nieuwe versie moeten worden aangekocht.

Mocht u vragen hebben over IBANC, neem dan contact met ons op of bel met 085 401 77 60.