IBANC Software voor zorginstellingen

Met de incasso- en betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke SEPA tool, voor al het betalingsverkeer van uw zorginstelling. IBANC is de betaal- en incassohub die wordt aangeraden door alle Nederlandse banken. Met IBANC beheert u uw gehele betalingsverkeer op een veilige en verantwoorde wijze, zonder dat de betalingsgegevens bij een derde partij komen te liggen. Mede hierdoor wordt IBANC door meerdere Europese banken aangeraden. Voor informatie voor uw specifieke zorginstelling kunt u hier doorklikken; Apotheken en Huisartsen, Paramedische Praktijken, Tandtechniek- en Tandheelkundepraktijken, Ziekenhuizen

Vele zorginstellingen gingen u voor


IBANC is uitermate geschikt voor zorginstellingen en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren, uiteraard volgens SEPA wet- en regelgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank.

Zorginstellingen incasso betaling

Waarom IBANC?


Geschikt voor grote aantallen incasso's en betalingen.
Gegarandeerd veilig; getest door meerdere banken en multinationals.
Meerdere versies beschikbaar, waaronder een uitgebreide servereditie.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

zorginstellingen incasso's & betaling

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. Hiernaast ziet een voorbeeld video van deze functionaliteit. De IBANC software accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden direct te converteren.