IBANC Software voor tandtechniek- en tandheelkundepraktijken

Wilt u veilig, gemakkelijk en snel het betalingsverkeer doen voor uw tandtechniekpraktijk of tandheelkundepraktijk? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig, exclusief BTW) heeft u een tool, waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer, hierdoor hoeft u verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Veel tandtechniek- en tandheelkundepraktijken gebruiken IBANC SEPA software.


IBANC is uitermate geschikt voor tandtechniek- en tandheelkundepraktijken en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer mee te organiseren volgens de SEPA regel- en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank. Mede hierdoor worden wij door alle Nederlandse banken aanbevolen en zijn wij de grootste SEPA Software leverancier in de SEPA-zone.

Scoutingbadges

Waarom IBANC?


Geschikt voor (grote aantallen) betalingen en incasso’s.
Uitvoerig getest op veiligheid door meerdere Europese banken en multinationals.
Ingericht op de behoefte van tandartsen.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Scoutingbadges

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden te converteren.