IBANC Software voor yogastudio's

Wilt u veilig en makkelijk het betalingsverkeer van een yogastudio regelen? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (eenmalig, exclusief BTW) heeft u een tool, waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer, u hoeft verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Een groot aantal yogastudio's ging u in de afgelopen maanden al voor


IBANC is uitermate geschikt voor yogastudio's en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA wet- en regelgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen en betalingen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank. Daarnaast staat ons supportteam voor u klaar. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.

yoga

Waarom IBANC?


Geschikt voor SEPA betalingen en incasso’s van al uw relaties.
Binnen één uur aan de slag met deze effectieve software.
Alle Nederlands banken bevelen IBANC als beste en veiligste SEPA software aan.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Yoga

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert alle gangbare bestanden voor convertie naar het (SEPA) XML-formaat.