IBANC Software voor uitvaartverenigingen en -centra

Wilt u veilig en makkelijk het betalingsverkeer regelen van uw uitvaartvereniging of -centrum? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (eenmalig, exclusief BTW) heeft u een tool, waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer, u hoeft verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Veel uitvaartverenigingen en -centra gingen u in de afgelopen maanden al voor


IBANC is uitermate geschikt voor uitvaartverenigingen en -centra en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA wet- en regelgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen en betalingen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.

uitvaart

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s, bijv. dienstverleningsbijdrage.
Past naast ieder ERP/CRM systeem.
IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

uitvaart

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk Clieop-bestanden te converteren naar (SEPA) XML-formaat.