IBANC Software voor uitgeverijen en drukkerijen

Wilt u veilig, gemakkelijk en snel het betalingsverkeer doen voor uw uitgeverij of drukkerij? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig, exclusief BTW) heeft u een tool waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer. U hoeft verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Veel uitgeverijen en drukkerijen gebruiken IBANC SEPA software.


IBANC is uitermate geschikt voor uitgeverijen en drukkerijen en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA regel-en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank. IBANC software wordt door alle Nederlandse banken aanbevolen als beste en veiligste software. Mede hierdoor zijn wij de grootste SEPA Software leverancier in de SEPA-zone.

Scoutingbadges

Waarom IBANC?


Geschikt voor grote aantallen incasso’s en betalingen.
Een goed supportteam zit voor u klaar!
Ingericht op internationale transacties.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Scoutingbadges

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV en ClieOp bestanden en kan deze direct converteren naar het (SEPA) XML-formaat.