IBANC Software voor de touristensector

Wilt u veilig en makkelijk het betalingsverkeer regelen van uw organisatie? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf éénmalig €239,- (excl. BTW) heeft u een tool, waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer, u hoeft verder geen dure nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Door de extra controleslag in de software, worden batches snel en correct aangemaakt in het (SEPA) XML-formaat.

Vele organisaties gingen u voor


IBANC werkt zo eenvoudig, dat u al binnen één uur aan de slag bent. De veiligheid van uw gegevens staan voorop, uw eigen informatie en de klantgegevens worden dan ook alleen lokaal opgeslagen. Mede daarom wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso- en betalingssoftware in de SEPA-zone. Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

organisaties in de toeristensector

Waarom IBANC?


Gemakkelijk incasseren en betalingen uitvoeren.
Binnen één uur aan de slag met de software.
Goedkoop alternatief op dure totaaloplossingen.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Binnen no-time aan de slag met deze effectieve software

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. Daarnaast accepteert de IBANC Software ook CSV-, ClieOp en andere gangbare bestanden voor convertie naar (SEPA) XML-formaat.