IBANC Software voor uw sportschool

Met IBANC kunt u veilig en eenvoudig betalingen en incasso’s uitvoeren, bijvoorbeeld de contributies van uw leden. Vanaf €239,- (éénmalig) heeft u een tool waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer; nieuwe boekhoudsoftware is dan niet meer nodig. Met IBANC kunt u al binnen één uur uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Sportscholen door heel Nederland zijn u voorgegaan.


IBANC wordt al door vele andere sportscholen gebruikt om alle contributies mee te innen en batchbetalingen mee uit te voeren. Omdat u IBANC eenmalig aanschaft let u op uw kosten, terwijl u kwalitatief het beste product koopt. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software. Mede hierdoor zijn wij veruit de grootste leverancier van SEPA betaal- en incasso software in Nederland en in heel Europa.

sportschool

Waarom IBANC?


Gemakkelijk incasseren van al uw klanten.
Binnen no-time aan de slag met deze effectieve software.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Adresboek voor het bijhouden van uw administratie.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Sportschool

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden te converteren.