IBANC Software voor slagerijen en vleeswarenbedrijven

Wilt u veilig, gemakkelijk en snel het betalingsverkeer doen voor uw slagerij of vleeswarenbedrijf ? Met IBANC kunt u dit vanaf €239,- (éénmalig). U heeft dan een tool waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer en u hoeft verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Veel slagerijen en vleeswarenbedrijven gebruiken IBANC SEPA software.


IBANC is uitermate geschikt voor slagerijen en vleeswarenbedrijven en wordt gebruikt om het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA regel-en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank.

Vleeswarenbedrijven en IBANC

Waarom IBANC?


Geschikt voor grote aantallen incasso’s en betalingen.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Gemakkelijk incasseren van al uw klanten.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Slagerij en IBANC

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV bestanden en het is mogelijk ClieOp bestanden te converteren.