IBANC Software voor optiekzaken

Met de betalings- en incasso-software van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool vanaf €239,- (exclusief BTW) voor al het betalingsverkeer voor u als optiekzaak; u hoeft verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Een groot aantal optiekzaken ging u in de afgelopen maanden al voor


IBANC is uitermate geschikt voor optiekzaken en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA wet- en regelgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen en betalingen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.

lens

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s, bijv. voor het uitbetalen van leveranciers.
Past naast ieder ERP/CRM systeem.
IBANC wordt door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

bril

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden te converteren.