IBANC Software voor Onderwijsinstellingen

Met de incasso- en betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool voor al het betalingsverkeer van basis-, middelbare school, middelbaar- of hogerberoepsonderwijs. Het innen van bijvoorbeeld lesgeld of ouderbijdrage gaat gegarandeerd goed en betalingen zijn met een paar muisklikken aangemaakt.

Vele onderwijsinstellingen gingen u voor


U kunt al binnen één uur aan de slag met IBANC. Door de eenvoudige en veilige software worden we aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso- en betalingssoftware in de SEPA-zone. U kunt al met onze kwalitatief hoogwaardige software aan de slag vanaf een eenmalig bedrag van €239,- (exclusief BTW). Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

onderwijsinstellingen

Waarom IBANC?


Gemakkelijk incasso en betalingsbatches uitvoeren.
Overdraagbaar naar nieuwe penningmeester/administrateur.
Binnen één uur aan de slag met de software.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Binnen no-time aan de slag met deze effectieve software

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV bestanden en het is makelijk om ClieOp bestanden te converteren.