IBANC Software voor notariskantoren

Om uw betalingsverkeer als notaris veilig en makkelijk te regelen gebruikt u de oplossing van IBANC. U heeft dan vanaf €239,- (éénmalig, exclusief BTW) volledige controle over uw betalingsverkeer, u hoeft verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Een groot aantal notarissen ging u al voor


IBANC is uitermate geschikt voor notarissen en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA wet- en regelgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen en betalingen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij u bank. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veilige SEPA software.

rechten en IBANC

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s van al uw relaties.
Binnen één uur aan de slag met deze effectieve software.
IBANC wordt door alle Nederlandse banken aanbevolen.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Notarissen en IBANC

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert en converteert ook CSV- en Clieop bestanden.