IBANC Software voor muziekscholen

Met de IBANC SEPA incasso- en betalingssoftware heeft u veilige en gebruiksvriendelijke software voor al uw betalingsverkeer. Het innen van bijvoorbeeld het lesgeld of de contributie gaat gegarandeerd goed en batchbetalingen of incasso's zijn met een paar muisklikken aangemaakt.

Muziekscholen gebruiken IBANC SEPA Software


IBANC werkt zo gemakkelijk, dat u al binnen één uur aan de slag kunt. Mede daarom wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso- en betalingssoftware in de SEPA-zone. U kunt al met onze kwalitatief hoogwaardige software aan de slag vanaf een éémalig bedrag van €239,- (exclusief BTW). Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

Muziekscholen

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s, bijv. het innen van de lesgelden
Zo gebruiksvriendelijk dat u al binnen één uur aan de slag kunt
Ons supportteam zit voor u klaar
Geschikt voor Windows, Apple & Linux
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten

Muziekscholen

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV bestanden en het is mogelijk Clieop te converteren.