IBANC Software voor het Midden- en kleinbedrijf

Met de SEPA incasso- en betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool voor al het betalingsverkeer binnen uw bedrijf. Het uitvoeren van uw incasso’s bij klanten gaat gegarandeerd goed. Tevens kunnen betalingen aan bijv. toeleveranciers met een paar muisklikken worden aangemaakt.

Vele bedrijven gingen u voor


IBANC werkt zo gemakkelijk, dat u al binnen één uur aan de slag kunt. Mede daarom wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso- en betalingssoftware in de SEPA-zone. U kunt al met onze kwalitatief hoogwaardige software aan de slag vanaf een éénmalig bedrag van €239,- (exclusief BTW). Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

Het midden- en kleinbedrijf

Waarom IBANC?


Gemakkelijk incasseren en betalen volgens.
Informatie wordt alleen lokaal opgeslagen.
Binnen één uur aan de slag met de software.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Binnen no-time aan de slag met deze effectieve software

Ervaar IBANC


Gebruikt u nu eigen boekhoudsoftware of Excel voor het maken van groepen te incasseren of te betalen bedragen dan kunt u deze informatie probleemloos in IBANC zetten. IBANC neemt de door u gekozen indelingen over zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk Clieop-bestanden te converteren.