IBANC Software voor onroerend goed maatschappij en makelaardij

Wilt u met uw makelaardij of onroerend goed maatschappij veiliger en makkelijker incasseren? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig, exclusief BTW) heeft u een tool, waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer. U hoeft verder geen nieuw boekhoudpakket te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

IBANC als beste keus voor uw onderneming


IBANC is uitermate geschikt voor makelaardijen en onroerend goed maatschappijen en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA regel- en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.

Makelaar &;amp IBANC

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s, voor bijv. bemiddelingskosten.
Zeer gebruiksvriendelijk, u kunt al binnen één uur aan de slag.
Ingericht op de behoeften van Makelaars en Onroerend Goed Maatschappijen
Geschikt voor Windows, Apple & Linux
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Bord

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV bestanden en het is mogelijk Clieop bestanden direct te converteren.