IBANC Software voor kunsthandel, -stichtingen en -academies

Wilt u veilig, gemakkelijk en snel het betalingsverkeer doen voor uw Kunsthandel, -stichting of -academie? Dat kan met de oplossing van IBANC. Met een eenmalig bedrag vanaf €239,- (exclusief BTW) heeft u een tool, waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer, u hoeft verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren. Met deze software voldoet u aan de nieuwe SEPA regel- en wetgeving.

Veel kunsthandel, -stichtingen en -academies gebruiken IBANC SEPA software.


IBANC is uitermate geschikt voor kunsthandels, -stichtingen en -academies en wordt gebruikt om betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA regel- en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank.

Scoutingbadges

Waarom IBANC?


Geschikt voor grote aantallen incasso’s en betalingen.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Ingericht op internationale transacties.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Scoutingbadges

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV- en Clieop bestanden en zijn direct te converteren.