IBANC Software voor Kinderdagverblijven

Met de incasso- en betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool voor al het betalingsverkeer van uw kinderopvang Het innen van bijvoorbeeld ouderbijdragen gaat gegarandeerd goed en betalingen zijn met een paar muisklikken aangemaakt.

Vele kinderopvangcentra gingen u voor


IBANC werkt zo gemakkelijk, dat u al binnen één uur aan de slag kunt. Mede daarom wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso- en betalingssoftware in de SEPA-zone. U kunt al met onze kwalitatief hoogwaardige software aan de slag vanaf een éénmalig bedrag van €239,- (exclusief BTW). Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

kinderopvang centra

Waarom IBANC?


Gemakkelijk incasseren en betalingen uitvoeren.
Binnen één uur aan de slag met de software.
Overdraagbaar naar nieuwe penningmeester/administrateur.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.

Binnen no-time aan de slag met deze effectieve software

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV bestanden en het is mogelijk om ClieOp bestanden direct te converteren.