IBANC Software voor incassobureaus

Wilt u veilig, gemakkelijk en snel het betalingsverkeer doen voor uw incassobureau? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig, exclusief BTW) heeft u een tool waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer en hoeft u verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren. Met deze software voldoet u aan de nieuwe SEPA regel- en wetgeving.

Vele incassobureaus zijn u voor gegaan.


IBANC is uitermate geschikt voor incassobureaus en wordt gebruikt om betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA regel-en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank.

Incasso en IBANC

Waarom IBANC?


Ingericht op internationale transacties.
Geschikt voor grote aantallen incasso’s en betalingen.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.

incasso's en IBANC

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV bestanden en het is mogelijk ClieOp bestanden te converteren.