IBANC Software voor horecaondernemingen

Met de incasso- en betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool voor al het betalingsverkeer voor u als horeca ondernemer. Het betalen van toeleveranciers en/of het incasseren bij vaste klanten gaat gegarandeerd goed en batches zijn met een paar muisklikken aangemaakt.

Vele horecaondernemingen gingen u voor


IBANC werkt zo gemakkelijk, dat u al binnen één uur aan de slag kunt. Mede daarom wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso- en betalingssoftware in de SEPA-zone. U kunt al met onze kwalitatief hoogwaardige software aan de slag vanaf een éénmalig bedrag van €239,- (excl. BTW). Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

horecaondernemingen

Waarom IBANC?


Gemakkelijk incasseren en betalingen uitvoeren.
Binnen één uur aan de slag met de software.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Binnen no-time aan de slag met deze effectieve software

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp te converteren.