IBANC Software voor handbalverenigingen

IBANC werkt zo gemakkelijk, dat u al binnen één uur aan de slag kunt. Mede daarom wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso- en betalingssoftware in de SEPA-zone. U kunt al met onze kwalitatief hoogwaardige software aan de slag vanaf een éénmalig bedrag van €239,- (excl. BTW). Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

Verschillende handbalverenigingen gingen u al voor


Met de incasso- en betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool voor al het betalingsverkeer van de Handbalvereniging. Het innen van de contributie gaat gegarandeerd goed en betalingen zijn met een paar muisklikken aangemaakt.

Handbal en IBANC

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s volgens de SEPA regel-en wetgeving
Gemakkelijk overdraagbaar aan een nieuwe penningmeester/secretaris
Geschikt voor Windows, Apple & Linux
Edities beschikbaar al vanaf €239,- (eenmalig)*

Scoutingbadges

Ervaar IBANC


Gebruikt u nu eigen boekhoudsoftware of Excel voor het maken van groepen te incasseren of te betalen bedragen, dan kunt u deze informatie probleemloos in IBANC zetten. IBANC neemt de door u gekozen indelingen over, zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden te converteren.