IBANC Software voor foodretail

Met de incasso- en betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool, voor al het betalingsverkeer, voor u als food retailer. Het betalen van toeleveranciers en/of het incasseren bij vaste klanten gaat gegarandeerd goed en batches zijn met een paar muisklikken aangemaakt.

Een groot aantal food retailers ging u in de afgelopen maanden al voor


IBANC werkt zo gemakkelijk, dat u al binnen één uur aan de slag kunt. Mede daarom wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso- en betalingssoftware in de SEPA-zone. U kunt al met onze software aan de slag voor een éénmalig bedrag vanaf €239,- (eenmalig, excl. BTW). Bij eventuele vragen staat ons support team voor u klaar!

fruit

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s, bijv. aan toeleveranciers en vaste klanten.
Zo gebruiksvriendelijk dat u al binnen één uur aan de slag kunt.
Alle banken in Nederland bevelen IBANC als beste en veiligste SEPA software aan.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Winkels

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt u deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen, zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk Clieop-bestanden te converteren.