IBANC Software voor fabrieken

Wilt u veilig, gemakkelijk en snel het betalingsverkeer doen voor uw fabriek? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig, excl. BTW) heeft u een tool waarmee u volledig controle heeft over uw betalingsverkeer en hoeft u verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren. Met deze software voldoet u aan de nieuwe SEPA regel- en wetgeving.

Veel fabrieken gebruiken IBANC SEPA software.


IBANC is uitermate geschikt voor fabrieken en wordt gebruikt om het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA regel-en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank.

Fabrieken en IBANC

Waarom IBANC?


Geschikt voor grote aantallen incasso’s en betalingen.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Ingericht op internationale transacties.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

IBANC en fabrieken

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk Clieop-bestanden te converteren.