IBANC Software voor duikscholen en -verenigingen

Wilt u veilig en gemakkelijk uw contributie en lesgelden incasseren? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig, excl. BTW) heeft u een gebruiksvriendelijke tool voor uw duikschool waarmee u probleemloos uw incasso- en betalingsbatches kunt aanmaken. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw gegevens beheren en SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren.

Duikend Nederland ging u voor


IBANC wordt al door vele andere duikclubs en duikverenigingen gebruikt om contributies en lesgelden te innen en om batchbetalingen uit te voeren. Voor IBANC geldt een eenmalige aanschaf, waardoor de kosten laag blijven, terwijl u kwalitatief het beste product koopt in de markt. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.

duiken

Waarom IBANC?


Gemakkelijk en snel contributie en lesgeld innen van al uw leden.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Overdraagbaar naar nieuwe penningmeester/secretaris.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

duiken en IBANC

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is zelfs mogelijk Clieop-bestanden te converteren.