IBANC SEPA Software

IBANC is de opvolger van het bekende Clieopatra en heeft die kennis en ervaring meegenomen in de ontwikkeling van de IBANC Software. Het converteren van ClieOp03 is dan ook een van de basiskrachten van IBANC Software. Het SEPA-formaat heeft meer velden dan het ClieOp03-formaat en het biedt ook de mogelijkheid om een groter aantal karakters in te voeren. SEPA-bestanden kunnen daarom vijf tot tien keer groter zijn dan ClieOp03- of BTL-91 bestanden. IBANC genereert deze SEPA XMl bestanden voor u op een bekende wijze.

Vele bedrijven gingen u voor


IBANC werkt zo gemakkelijk, dat u al binnen één uur aan de slag kunt. Al uw informatie wordt alleen lokaal bij u opgeslagen en u houdt de controle over uw gegevens. Mede daarom wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso- en betalingssoftware in de SEPA-zone. U kunt al met onze kwalitatief hoogwaardige software aan de slag vanaf een éénmalig bedrag van €239,- (excl. BTW). Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

ClieOp naar SEPA conversie voor iedereen

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s, bijv. voor het innen van de contributie.
Zo gebruiksvriendelijk dat u al binnen één uur aan de slag kunt.
Aangeraden door alle banken in Nederland.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Clieop-naar-SEPA convertietool

Ervaar IBANC


Gebruikt u nu eigen boekhoudsoftware of Excel voor het maken van groepen te incasseren of te betalen bedragen, dan kunt u deze informatie probleemloos in IBANC zetten. IBANC neemt de door u gekozen indelingen over zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC ondersteund Excel en CSV bestanden en het is natuurlijk mogelijk ClieOp03 te converteren. Hiernaast treft u een korte video demonstatie hiervan. Bij het aanleveren van gegevens via ClieOp03, zal de IBANC software dit herkennen en direct correct importeren. Het is de basiskracht van IBANC.