IBANC Software voor badmintonclubs

Wilt u veilig en gemakkelijk uw contributie en toernooigelden incasseren? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig, excl. BTW) heeft u een gebruiksvriendelijke tool, waarmee u foutloos uw incasso- en betalingsbatches kunt aanmaken. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw banknummers, namen en bedragen beheren en SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren.

Badmintonclubs door heel Nederland zijn u voorgegaan.


IBANC wordt al door vele andere badmintonclubs en -verenigingen gebruikt om bijvoorbeeld toernooigelden te innen en om batchbetalingen mee uit te voeren. Ook is het mogelijk een adresboek aan te maken, waarmee u zeer gemakkelijk de contributie van uw leden kunt innen. Voor IBANC geldt een eenmalige aanschaf, waardoor de kosten laag blijven, terwijl u kwalitatief het beste product koopt. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.

Badminton

Waarom IBANC?


Gemakkelijk en snel contributie innen van al uw leden.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Overdraagbaar naar nieuwe penningmeester/secretaris.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

badminton

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen, zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is tevens mogelijk ClieOp-bestanden te converteren.