IBANC Software voor autobedrijven

Wilt u gemakkelijk, snel en veilig het betalingsverkeer doen voor uw autobedrijf of garage? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig, excl. BTW) heeft u een tool, waarmee u complete controle heeft over al uw betalingsverkeer. U hoeft hiervoor geen andere dure boekhoudsoftware aan te schaffen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren. Met deze software voldoet u aan de nieuwe SEPA wet-en regelgeving.

Veel autobedrijven gebruiken IBANC SEPA software.


IBANC is uitermate geschikt voor autobedrijven en wordt gebruikt om het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA regel-en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches snel en correct aangeleverd bij u bank in het SEPA XML-formaat.

Scoutingbadges

Waarom IBANC?


Geschikt voor grote aantallen incasso’s en betalingen.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Ingericht op internationale transacties.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Garages

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. Tevens accepteert IBANC andere gangbare bestanden en het is mogelijk deze te converteren naar het (SEPA) XML-formaat.