IBANC Software voor administratiekantoren

Administratie- en boekhoudkantoren moeten altijd de uiterste zorg dragen voor hun betalingsverkeer en zoeken daarvoor betrouwbare software die aan hun wensen voldoet. IBANC is de betaal- en incassohub die wordt aangeraden door alle Nederlandse banken. Met IBANC beheert u al uw betalingsverkeer op een veilige en verantwoorde wijze, zonder dat de betalingsgegevens bij een derde partij komen te liggen. Met deze tool kunt u al uw betalingsverkeer veilig en snel uitvoeren.

Vele administratiekantoren gingen u voor


IBANC is uitermate geschikt voor administratiekantoren en wordt gebruikt om het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA regel-en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste betalingssoftware.

Admnistratie- en boekhoudkantoren

Waarom IBANC?


Op veiligheid en betrouwbaarheid getest.
Alle informatie wordt lokaal opgeslagen.
Past naast ieder ERP/CRM systeem.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

administratiekantoren

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. IBANC neemt de door u gekozen indelingen over zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en u kunt in het programma tevens zeer gemakkelijk ClieOp-bestanden converteren.