IBANC Software voor accountantskantoren

Wilt u veilig en makkelijk het betalingsverkeer van uw accountantskantoor regelen? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig, excl. BTW) heeft u een tool, waarmee u volledig controle heeft over uw betalingsverkeer, en heeft u verder geen boekhoudsoftware nodig. Alle informatie wordt alleen lokaal opgeslagen, zodat u alle controle heeft. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Een groot aantal accountantskantoren gingen u in de afgelopen maanden al voor


IBANC is uitermate geschikt voor accountantskantoren en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA wet- en regelgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen en betalingen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.

rechten en IBANC

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s van al uw relaties.
Binnen één uur aan de slag met deze effectieve software.
Alle banken in Nederland bevelen IBANC als beste en veiligste SEPA software aan.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Accountants en IBANC

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. IBANC neemt de door u gekozen indelingen over, zodat er geen informatie verloren gaat. Ook accepteert IBANC CSV-bestanden en is het mogelijk om ClieOp-bestanden te converteren naar het SEPA XML-formaat.